8 Şubat 2012 Çarşamba

Drift oyunları, 3D drift oyunları, Araba yarış oyunları, Araba Modifiye oyunları

Sadece drift oyunlarına özel açılan driftoyunlari.com'da araba drift oyunlarıyla ilgili her türlü oyunları bulabilirsiniz. 3d drift oyunları, Araba oyunları, Araba drift, ralli, modifiye, drag oyunlarını bulabilirsiniz. Driftoyunlari.com'daki oyunlar sadece arabalarla ilgili oyunlardır. Drift oyunlarındaki flash oyunların yanısıra pc oyunları gibi çok kaliteli grafikleri olan ve flash oyunlara göre daha gerçekçi olan 3d(3 boyutlu) araba drift oyunlarıda bulunmakta.
Sitedeki oyunlar çok kalitelidir, çünkü bu oyun sitesi sadece araba drift oyunlarına özel açılmış bir site. Eğer araba oyunlarını seviyorsanız, bu sitede çok eğlenceli vakitler geçireceksiniz.
Site yeni açılmış olmasına rağmen hergün yeni araba oyunları ekleniyor. Sitede oyunları çok rahat oynayabilirsiniz, oyun oynama sayfalarında oyunlar çok geniş açılıyor.

7 Şubat 2012 Salı

F.E.A.R.: Perseus Mandate Pc Oyun Hileleri

F.E.A.R.: Perseus Mandate Pc Oyun Hileleri

Oyun esnasında [T] tuşuna basıp konuşma penceresini açın. Ardından aşağıdaki kodları girin:

Armor - Cephanenizi yeniler.
Health - Sağlığınızı yeniler.
God - Ölümsüzlük. Açık/Kapalı
Poltergeist - Görünmezlik. Açık/Kapalı

Gran Turismo 5 Hileleri

Bedava Araba – Bu hileyi yapabilmek için PSN bağlantısına ihtiyacınız olacak. PSN’e yeni bir kullanıcı ile üye olmalısınız. Üye olurken doğum tarihinizi oynadığınız tarihe aynı aynı gün / ay’a ayarlayın. Böylece oyuna girip GT Mode’a girdiğinizde doğumgünü hediyesi olarak bedava aracınızı kazanırsınız. Girdiğiniz yıla göre oyun size rasgele bir araba hediye edecektir. Bu hileyi istediğiniz kadar kullanabilirsiniz.