22 Mayıs 2012 Salı

Tekken oyna

Tekken oyna
Arkadaşınızla birlikte çok eğlenceli dakikalar geçicereksiniz. Eskiden atari salonlarında oynadığınız oynadığınız en güzel oyunlardan biri tekken`di. Şimdi aynı güzellikte flash tekken oyununu iki kişilik veya bilgisayara karşı oynayabilirsiniz.
Oyuna başlamak için adım adım yazdıklarımı takip edin.
Oyun yüklendikten sonra "CLICK HERE TO START" butonuna basın sonra tek kişimi yoksa arkaşızlamı oynayacaksınız onu seçin. Bilgisayara karşı oynayacaksanuz "1P VS COM", arkadaşınızla oynayacaksınız "1P VS 2P" seçeneğini seçin. Yukarı - aşağı gitmek için yön tuşlarını seçim yapmak içinde ENTER tuşunu kullanın.
1P sizsiniz, 2P arkadaşınız. Siz A ve D tuşları ile oyuna başlarken dövüşünüzü belirleyip, J ile seçin. Arkadaşınızda Yön tuşları ile dövüşçüsünü belirleyip, 1 tuşu ile seçsin sonra yine siz, J tuşuna arkadaşınızda 1`e basın yine ve oyuna başladınız. Siz dövüşçünüzü yönetmek için; W, A, S ve D tuşlarını ve rakibinize vurmak için; U, I, J, K ve L tuşlarını, arkadaşınızda dövüşçüsünü yönetmek için yön tuşlarını ve rakibine vurmak için, 1, 2, 3, 4 ve 5 tuşlarını kullansın.
60 saniye içinde rakibinizi yenip oyunu kazanın, 60 saniye içinde kimse yenilmezse enerjisi çok olan oyunu kazanır. İyi oyunlar. ;)