12 Eylül 2007 Çarşamba

4x4 Evo 2 (PC)

Hile kodu
Takım Değiştirme:
Dikkat: Bu hile bir oyun dosyasının değiştirilmesini içeriyor. Dosyayı yedeklemeyi unutmayın.

Kariyer modunda bir truck satın. Sakladıktan sonra oyundan çıkın. \4x4 evo2\system directory dosyasında bulunan metal.ini dosyasını bir text editor ile açın. “Team=” yazan sırayı bulun ve trucklarını kullanmak istediğiniz takımın ismini yazın.

Daha Fazla Para:
Dikkat: Bu hile bir oyun dosyasının değiştirilmesini içeriyor. Dosyayı yedeklemeyi unutmayın.

Kariyer modunda bir truck satın. Sakladıktan sonra oyundan çıkın. \4x4 evo2\system directory dosyasında bulunan metal.ini dosyasını bir text editor ile açın. Şu sıraları bulun:

careerTruckCount=0
curTruckType=0

İki değeri de 1 olarak değiştirin ve dosyayı saklayın. Oyunu tekrar açın. Sattığınız truck ve artı olarak sattığınız para hesabınızda olacak.

Bedava Renk Değişimi:

Bir Multiplayer oyunu açın. Lan Game’e gelin ve host olarak PC nizi seçin. Multiplayer kurulum ekranından oyuncu profilini seçen menü ekranına gidin. Bir araç seçtikten sonra renk seçim menüsü karşınıza çıkacak. İstediğiniz rengi seçtikten sonra Multiplayerdan çıkın. Kariyer modunu tekrar açın ve seçtiğiniz renkli araç karşınızda olacak.

Kolay Para:

Oyun sırasında goldfinger yazın. Sonra givememoneyordie yazın. Doğru yazmışsanız bir ses duyacaksınız ve bu hile size $1 Milyon kazandıracak.

Hiç yorum yok: